Η παρασκευή τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων στον τόπο μας συνεχίζει ακόμη και σήμερα να γίνεται, σε μεγάλο βαθμό, με τον παραδοσιακό τρόπο.
Ειδικότερα στα τυροκομικά προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) είναι επιβεβλημένο να χρησιμοποιείται Ελληνική παραδοσιακή πυτιά. Γι’ αυτό και εμείς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα της πυτιάς που παράγουμε και την κρατάμε σε ψηλά επίπεδα με αγνή Ελληνική πρώτη ύλη.
Η πρώτη ύλη πρέπει να είναι η καλύτερη για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς αυτήν την κατεύθυνση συνεργαζόμαστε με το τμήμα γαλακτοκομίας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, τη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων, αλλά τα τελευταία χρόνια και με το Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τμήμα Γαλακτοκομίας).
Μία από τις βασικότερες παραμέτρους της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας, είναι η διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος. Με γνώμονα την εξασφάλιση της υγείας των καταναλωτών αλλά και τις υψηλότερες δυνατές προδιαγραφές, δίνω ιδιαίτερη έμφαση στη εξέλιξη των διαδικασιών ποιοτικών ελέγχων. Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι ο έλεγχος των συστημάτων HACCP.
Προτεραιότητά μου είναι η παροχή ενός ασφαλούς προϊόντος, μέσω ενός συστήματος ορθής υγειονομικής διαχείρισης. Έτσι εφαρμόζοντας τις αρχές του HACCP καθ’ όλη την διαδικασία των σταδίων παρασκευής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διάθεσης, εξασφαλίζεται το καλύτερο αποτέλεσμα.
Τα προϊόντα της επιχείρησής μου απευθύνονται σε γαλακτοβιομηχανίες, βιοτεχνίες ή οικοτεχνίες τυροκόμησης, αλλά και νοικοκυριά. Η εμπιστοσύνη από τους πελάτες μας αποτελεί την εγγύηση της συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια.